Hotspot #1 – Van Ness Cupcake (Amsterdam)

De allereerste hotspot op mijn blog is Van Ness Cupcake in Amsterdam. Als je gek bent op cupcakes én toevallig in Amsterdam bent is dit the place to be. Van Ness Cupcake is te vinden in de Spuistraat op nummer 232. Vanaf de Dam/kalverstraat is dit maximaal 5 minuten lopen. Perfect om even langs te lopen tijdens een dagje shoppen!

IMG_1725a1

Afgelopen week ben ik even langsgegaan om twee heerlijke cupcakes te halen. Ik heb gekozen voor de smaken Chocolate Lava en Red Velvet. Zoals op de foto’s te zien is, zien de cupcakes er prachtig uit. En de smaak? GODDELIJK. Eerlijk waar de lekkerste cupcakes die ik ooit heb gegeten. Ze kosten 2,75 per stuk en zijn dit dubbel en dwars waard.

Elke maand heeft Van Ness Cupcake een aantal specials. Dit zijn een aantal smaken die alleen die maand te verkrijgen zijn. Een aantal smaken zitten standaard in het assortiment: vanille, red velvet, chocolade en een combinatie van vanille en chocolade. Benieuwd naar de specials van deze maand? Die zijn te vinden op de website.

IMG_1713a1

Deze post is geheel vanuit eigen initiatief geschreven. 

8 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s