Tony’s Chocolonely; Limited Editions!

Als iemand het woord chocolade laat vallen ben ik één en al oor. Maakt mij niet uit waar het op, in of onder zit; alles met chocolade is lekker. Toen ik hoorde van de nieuwe limited editions van het geweldige merk Tony’s Chocolonely moest ik ze dan ook meteen hebben. De drie varianten van dit keer zijn: Melkchocolade met banaan en walnoot, Melkchocolade met drop en Pure chocolade met sinaasappel en rozemarijn. Deze laatste heb ik maar laten liggen, want chocolade met sinaasappel gaat er bij mij niet in…

2

Ten eerste zien de repen er geweldig uit. Ik ben altijd gek op het design van Tony’s. De melkchocolade met drop leek mij toch wel wat gek; dus die moest ik uiteraard als eerste proberen. En ik moet zeggen, ik ben blij verrast! Ik weet eigenlijk niet precies wat ik ervan verwachtte, maar de smaak is heerlijk! De melkchocolade is gevuld met kleine stukjes krokante salmiak. Het is een super lekkere combinatie, met net genoeg stukjes drop. Het is dus absoluut niet overheersend; zeker een aanrader!

1

Ik verheugde mij het meest op de reep met banaan en walnoot. De combinatie van banaan en chocolade is gewoon goddelijk. Deze viel mij iets tegen. Ik verwachtte een bananenvulling, maar dit is niet het geval. De chocolade smaakt licht naar banaan en is gevuld met kleine stukjes walnoot. De smaak is wel fantastisch!

4 3
(klik voor een vergroting)

Hebben jullie de repen al geprobeerd? En zoja; wat is jouw favoriet?

De repen zijn onder andere te koop in de webshop van Tony’s Chocolonely, Marqt en Wereldwinkels. Kijk voor meer informatie op de website van Tony’s Chocolonely.

Deze post is geheel vanuit eigen initiatief geschreven.

Advertenties

15 comments

  1. Vanmiddag zag ik ze nog liggen, ik wilde die met sinaasappel inderdaad niet kopen want dat vind ik echt niet lekker met chocolade :( ik ben wel heel benieuwd naar de smaken die jij hebt, want ze lijken me wel heel apart (en hopelijk dus lekker)!

    X Rosanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s