HOTSPOT | Vapiano

Vapiano is een Italiaans restaurant met verschillende soorten pizza’s, pasta’s en antipasti. Je bestelt de gerechten middenin het restaurant; je pizza of pasta wordt dus vers én voor je neus klaargemaakt. Klinkt goed, toch?!

20141014_173757

Vapiano aan het Rembrandtplein in Amsterdam

Om het allemaal nog beter te maken; Vapiano is spotgoedkoop! Voor mijn favoriet, de pizza met prosciutto, betaal je maar €6,75. Een heerlijke verse pizza voor weinig geld; my dream came true! Met een drankje en een lekker toetje ben je gemiddeld 14 euro per persoon kwijt. Het lekkerste toetje is naar mijn mening de ‘Death by chocolate’ taart. Deze is onwijs lekker. Het nieuwe toetje, een chocolade taartje met frambozen, viel mij helaas een beetje tegen.

En dan nog een voordeel aan Vapiano; je hoeft niet moeilijk te doen bij het betalen van de rekening! Bij binnenkomst krijg je (per persoon) een pasje welke je bij elke bestelling laat scannen. Als je klaar bent met eten ga je met dit pasje naar de kassa en betaal je zo elk je eigen eten.

Toch heeft Vapiano ook een klein nadeel. De kans is namelijk groot dat je niet tegelijk eet. Wanneer je voor een pizza kiest geef je je bestelling op, waarna je een buzzer meekrijgt. Je gaat hiermee terug naar je tafel en wacht tot deze buzzer afgaat: je pizza is klaar! Als je voor pasta kiest wacht je aan de balie tot deze klaar is. Op die manier is het soms mogelijk dat je niet tegelijk kan eten, vooral als je met meer dan twee personen bent.

Maar laat dit je niet tegenhouden! Vapiano is meer dan de moeite waard. De gerechten zijn elke keer weer ontzettend lekker en vers. Vapiano zit onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Benieuwd naar Vapiano? Bekijk dan hun website. Meteen naar de menukaart? Klik dan hier voor de pasta’s en hier voor de pizza’s.

20141014_173727

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s