Over mij

Wie ben ik? Een 22-jarig meisje dat ontzettend graag schrijft over alles waar ze zich mee bezighoudt. Een aantal jaar geleden had ik ook een blog waar ik met plezier voor schreef. Helaas had ik door mijn studie te weinig tijd om voor mijn blog te schrijven. Nu deze studie is afgerond kan ik eindelijk weer mijn tijd steken in het schrijven van een blog; The Lady Wears Black.

Waarom The Lady Wears Black? Omdat ik simpelweg héél graag zwart draag. Ik moet tijdens het shoppen dan ook altijd heel erg oppassen dat ik niet alles in het zwart aanschaf. Toch is een groot deel van mijn garderobe zwart gekleurd; je zal mij zelden spotten in een geheel gekleurde outfit. Maar hey, iedereen heeft zo zijn eigenaardigheden toch?!

Mijn interesses lopen erg uiteen. Het liefst kijk ik hele dagen films en series. The Hobbit, Fargo, The Walking Dead, Sherlock, Rizzoli & Isles, Pretty Little Liars, Django Unchained, Inglourious Basterds en Harry Potter zijn enkelen van mijn favorieten. Verder ga ik graag op vakantie (wie niet?!), ben ik gek op de zon en kan ik écht genieten van goed boek met een heerlijk kopje thee. Ook maak ik graag foto’s met mijn Canon SLR camera en breng ik uren door op Pinterest (shame on me).

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s